Utbildningar

Kurs 1: Barn-HLR för allmänheten - 5 000 kr

Kursen är avsedd för alla i samhället som vill lära sig hur man agerar vid luft- och hjärtstopp på barn. Deltagarna lär sig hur man gör HLR på barn 0 år till pubertet. I utbildningen går vi igenom tänkbara scenarier där ett barn kan drabbas av hjärtstopp och / eller luftsvägsstopp och tränar med verklighetstrogna dockor. Vi går också igenom vanliga akuta barnsjukdomar och hur hemmiljön kan säkras för att undvika olyckor. Utför gärna denna webbkurs både före och efter kurstillfälle.

Boka kursen via vårt formulär »

Kurs 2: S-HLR Vuxen (för sjukvårdspersonal) - 5 000 kr

I den här utbildningen tränar vi på HLR med hjärtstartare med mer fokus på den fria luftvägen & hjälpmedel för att etablera denna. Instruktören går gärna igenom er akutvagn eller liknande för att se att allt är optimerat & kan även kommer med förbättringsförslag. Utför gärna denna webbkurs både före och efter kurstillfälle.

Boka kursen via vårt formulär »

Kurs 3: Vuxen-HLR med hjärtstartare och Första Hjälpen - 6 000 kr

I utbildningen tränar vi på HLR till vuxna med hjärtstartare som ansluts till dockan. Utöver HLR går vi också igenom åtgärder vid luftvägsstopp, livräddande första hjälpen vid till exempel blödning eller brännskada & akuta & livshotande sjukdomar. Utför gärna denna webbkurs både före och efter kurstillfälle.

Boka kursen via vårt formulär »

Kurs 4: S-HLR Barn (för Sjukvårdspersonal) - 5 000 kr

I den här utbildningen tränar vi på HLR med Hjärtstartare med mer fokus på den fria luftvägen och hjälpmedel för att etablera denna. Instruktören går gärna igenom er Akutvagn eller liknande för att se att allt är optimerat och kan komma med förbättringsförslag. Utför gärna denna webbkurs både före och efter kurstillfälle.

Boka kursen via vårt formulär »

Kurs 5: Hot och Vålds-prevention - från 4 000 kr

Bedrivs i 2 olika varianter. Alternativ ett är en kurs på 2 timmar. Vi går igenom det övergripande kunskapsregistret gällande hot- och våldsprevention på arbetsplatsen. Streetsmart beteende, aktuella lagrum och till er arbetsplats anpassade scenarion.

Alternativ två är en kurs på 4 timmar. Här kompletterar vi 2 timmars utbildningen med ingående praktiska övningar, fallbeskrivningar och riskanalysbedömning. För att få goda pedagogiska resultat önskar vi upp till 20 deltagare per tillfälle.

Hot och Vålds-prevention och är en säkerhetsutbildning för företag och instanser som vill att deras personal skall känna sig trygga och säkra på sin arbetsplats. Utbildningen vänder sig till arbetsplatser där våld eller hot om våld är en presumtiv risk eller en verklighet. Vi utbildar dem som arbetar med människor - för  människor. Vi vänder oss exempelvis till vårdcentraler, socialtjänst, prehospital personal, restauranger, hemvård, butikspersonal, hospital vårdpersonal, väktare & ordningsvakter.

Utbildningen syftar till att utbilda människor så att de genom kunskap och viss träning kan känna sig säkra, trygga, observanta och proaktiva när det gäller situationer med 
inslag av våld eller hot om våld samt ge en grundläggande kunskap om gällande lagrum och förebyggande säkerhetsarbete. Kompletteringar av utbildningen kan göras med 
exempelvis taktiska övningar, första hjälpen och/eller grundläggande sjukdomslära om våra vanliga akuta sjukdomsfall på våra arbetsplatser. Vi löser det som passar er.

Vi skräddarsyr utbildningen/föreläsningen efter era behov och er arbetsmiljö. Vi lovar att leverera en underhållande och informativ utbildning som skapar engagemang och 
eftertanke. Utbildningen är skapad och ägs av Mikael Pareklev på Heartbeat HLR. Mikael har under många år arbetat inom säkerhet och ambulanssjukvård. Han har en bakgrund som egen företagare inom säkerhetsanalys och utbildning, ordningsvakt och ambulanssjukvårdare. Han har arbetat under förhållanden där hot och våld, säkerhet och god krishantering har varit återkommande inslag. Arbetsplatserna varierar från krogmiljöer, stora event, internationella idrottsevent, företagsmiljöer till Göteborgskravallerna 2001.

Ni är hjärtligt välkomna att höra av er om ni har några frågor via e-post mikael@heartbeathlr.se eller info@heartbeathlr.se.

Boka kursen via vårt formulär »