Stoppa COVID

Vaccination för Fas 4 - NU KÖR VI!

OBS! De lediga tiderna som släppts vecka 32 är ENDAST för personer som fått dos 1 under vecka 25 och då ska ha dos 2!
Lediga tider för dos 1 släpps kontinuerligt.

Tid för eventuellt överbliven dos kan endast bokas på plats vid någon av våra vaccinationsmottagningar under den sista halvtimman på dagen (20:30 på vardag, 16:30 när vi har öppet på helg) genom att man inlämnar ifylld Hälsodeklaration. Ni finner Hälsodeklarationen längst ner på den här sidan, skriver ut den, fyller i sida 1 och inlämnar den till personalen i mottagningen. Om det finns kvarvarande doser efter att samtliga tidsbokade patienter erhållit sin dos så kommer dessa att ges till de som anmält sig för överbliven dos så långt de räcker. Man kan inte anmäla sig för de överblivna doserna genom att ringa, sms:a eller mejla till oss. Det finns inga garantier för att vi får överblivna doser.

Nu öppnar vi  tidbokning för Personal inom LSS, Personliga assistenter och personal inom SÄBO.  Det är också fritt fram att boka tid för vaccination för dig född 1981 och tidigare (40+) samt personer 18-40 år i riskgrupp*. Om du inte kan boka tid just nu, besök webbsidan igen, uppdateringar sker flera gånger per vecka eller följ oss på Facebook: Heartbeat HLR för omgående uppdatering.

* Med riskgrupp menas du som riskerar att bli allvarligt sjuk av covid-19.

Det gäller dig som är 18 till 40 år och har diagnostiserats med följande sjukdomar eller tillstånd:

Källa: 1177.se

LSS-personal (inklusive personliga assistenter) erbjuds vaccin under vecka 23, om de på daglig basis deltar i omvårdnad eller motsvarande grad av tät, långvarig kontakt med personer med hög risk att utveckla allvarlig sjukdom. Vaccinationerna inriktas i Västra Götalandsregionen på LSS-boenden (bostad med särskild service eller annan särskilt anpassad bostad för vuxna). Vaccinationerna kan även omfatta personliga assistenter till vuxna personer (över 18 år) som utför omvårdnad enligt ovan i den vuxne personens eget hem.

För att få vaccin under vecka 25 som personal så måste man kunna styrka att man arbetar på LSS boende, som Personlig assistent eller inom SÄBO genom uppvisande av Anställningsbevis, Lönespecifikation eller ID-bricka (SITHS-kort).

Förtydligande

De som kan boka tid för vaccination och har rätt till denna under vecka 25 är:

- Personal inom LSS, SÄBO och personliga assistenter (18+)

- Alla födda 1981 eller tidigare (40+)

- Alla 18 till 40 år som ingår i riskgrupp enligt ovan

VAR?

- Torp Köpcentrum, på baksidan av Rustahuset - följ skyltarna.
- Tanum Shoppingcenter, inne i köpcentret bredvid H&M - följ skyltarna.

NÄR?

- Nya tider för bokning av dos 1 släpps kontinuerligt. Tider för dos två släpps 6 veckoer efter den aktuella veckan så att man kan boka tid för dos 2 i samband med vaccinationen med dos 1.

HUR?

- Boka tid via någon av länkarna nedan, beroende på vilken av våra vaccinationsmottagningar ni önskar.

- Skriv ut och fyll i Hälsodeklarationen nedan. Ha den redo när det är din tur att vaccineras. Den är obligatorisk för att vaccinet ska kunna ordineras till er.

- Håll avstånd, visa hänsyn och kom inte tidigare än maximalt 10 min. före bokad tid, för att minska köbildning.

BOKNING:

TanumUddevalla

Ladda ner hälsodeklaration